Заплашеният от Каплата мъж направи шокиращи разкрития

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zaplasheniyat-ot-kaplata-mazh-napravi-shokirashti-razkritiya/39548 Crimes.bg
Заплашеният от Каплата мъж направи шокиращи разкрития

Димитър Недев, който Каплата заплаши, направи шокиращи разкрития

Димитър Недев - председателят на рокерски клуб “Неразделни братя” в Дупница е човекът, който бе заплашен с убийство от Васил Капланов-Каплата. 

 

Недев сподели, че когато Капланов го заплашвал по телефона, до него имало и други хора, които също си позволили да го заплашват.

 

Димитър сподели, че няма информация от полицията дали останалите лица са открити, както и дали са били разпитани.

 

Пред репортер на Струма младият мъж сподели, че на 31 август, когато В. Капланов все още е бил под домашен арест, последният му се обадил по телефона, за да го заплаши.

 

"Чакай ни, скоро ще ти дойдем на гости”, заявил Капланов. Той пояснил, че останалите мъже са негови приятели, които ще намерят Димитър. 

 

“Чуваш ли, до мен са двама мои приятели, които са ми на гости. Те ще те намерят”, заявил заплашително Каплата.

 

Потърпевшият мъж сподели, че при показанията си пред съдия Мария Алексиева, която е съпруга на един от адвокатите на Каплата – Ивайло Алексиев, той е споделил и за думите на останалите мъже.

 

Димитър разкри, че никой от полицията не го е потърсил, за да му съобщи какво се случва с останалите мъже.

 

Каплата се сдоби с обвинение за закана за убийство, след като Димитър Недев подаде жалба в РУ ” Дупница. Тогава Капланов го заплашил с думите: “Внимавай, ще оставя децата ти сираци…”.

 

Законът предвижда до 6 години затвор за подобно деяние.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.