Заловиха общински служител укривал се 8 години в манастирска килия като монах

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zaloviha-obshtinski-sluzhitel-ukrival-se-8-godini-v-manastirska-kiliya-kato-monah/36911 Crimes.bg
Заловиха общински служител укривал се 8 години в манастирска килия като монах

Гръцката полиция залови бивш общински служител от Атина,обвинен в присвояване на сума от 9 милиона евро от общините Дафни и Имитос. Той получил три доживотни присъди за серия финансови престъпления .48-годишния беглец се е укривал поне 8 години в манастирските килии на Света гора като монах, съобщи в. "Български новини"Осъденият е имал достъп до огромни средства на общината, тъй като е бил одитор, заедно с останалите съучастници, обвинени по същото дело. Служителят, чието име не се споменава бе осъден задочно на три доживотни присъди, девет години и 67 месеца, както и глоба в размер на 22420 евро, признат за виновен в обвиненията за измама, фалшифициране, начет на държавни пари и дълг към държавата.Информация за самоличността му е разпространена из всички управления в страната, а вчера на обяд той беше арестуван в град Карея– столицата на Атон, Гърция, от местната полиция. Арестантът ще се яви пред прокурор в предстоящите дни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.