Загорели затворници вече се точат на Семерджиев! Мъжки ласки чакат убиеца на две жени

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/zagoreli-zatvornici-veche-se-tochat-na-semerdzhiev-mazhki-laski-chakat-ubieca-na-dve-zheni/28331 Crimes.bg
Загорели затворници вече се точат на Семерджиев! Мъжки ласки чакат убиеца на две жени

Георги Семерджиев ще бъде жестоко опозорен, ако попадне в затвора!


Голямата трагедия от бул. „Черни връх“ в София е придобила изключителна популярност. Зверските убийства на двете млади жени са възмутили дори повечето от затворниците и те нямат търпение да се срещнат очи в очи с Георги Семерджиев, за да раздадат справедливост.


В Софийски градски затвор например голяма част от излежаващите присъди се заканвали, че ако видят някъде „този надрусан изрод“, както го наричали, не просто ще го пребият, а ще го използват и в сексуален план.


Полицейското протеже Семерджиев обаче няма никакво намерение да влиза в затвора, а се надява да има съдбата на убиеца на Милен Цветков. Кристиан Николов лежа година и половина в следствения арест, а после бе изпратен под домашен арест и така се размина с истинския затвор, където също го чакаха много мъжаги, готови да раздадат справедливост.


Има вероятност Семерджиев да бъде също под домашен арест до произнасяне на присъдата. Това може да продължи с години, но надеждата на всички е той да бъде осъден час по-скоро и да си понесе последствията от това, че разби на парчета две семейства.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.