Ясна е причината за трагедията с младата жена, която бе открита мъртва в Пловдив

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/yasna-e-prichinata-za-tragediyata-s-mladata-zhena-koyato-be-otkrita-martva-v-plovdiv/34291 Crimes.bg
Ясна е причината за трагедията с младата жена, която бе открита мъртва в Пловдив

Разплете се мистерията със смъртта на младата жена, която бе открита мъртва в Пловдив, пише БЛИЦ. 28-годишната Димитрина Манджукова е родм от Смолян. Във фаталната нощ тя е била на гости при приятеля си в Пловдив. 

 

Разследващите разкриха, че тя е претърпяла нещастен инцидент. Димитрина бе открита мъртва в Гребния канал в Пловдив.

 

Във фаталната нощ около 3 часа 28-годишната жена заявила на приятеля си, че иска да се разходи, след което напуснала дома му.

 

Тя е решила да се разходи в района на Гребния канал. Докато се разхождала, жената се подхлъзнала и паднала във водата, разкриват разследващите. Тя е направила няколко опита да излезе и да се спаси. Но за съжаление не е успяла.

 

Разследващите разкриват още, че Димитрина е имала сериозни психически проблеми. Тя често преживявала сривове и нервни кризи. Пиела е медикаменти за заболяването си.

 

Източници на БЛИЦ разкриват, че младата жена не е имала проблеми с приятеля си. Не е ясно защо защо във фаталната нощ той не е тръгнал след нея.

 

Категорично липсват данни за насилие или за друг вид външна намеса. Източници на изданието споделят, че случилото се е нелеп инцидент.

 

Тялото на Димитрина бе открито в гребния канал в Пловдив. На зловещата гледка се натъкнали служители на Общинска охрана. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.