Васил Божков пръснал цяло състояние за частния си самолет (Още разкрития и уникални снимки)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/vasil-bozhkov-prasnal-cyalo-sastoyanie-za-chastniya-si-samolet-oshte-razkritiya-i-unikalni-snimki/38883 Crimes.bg
Васил Божков пръснал цяло състояние за частния си самолет (Още разкрития и уникални снимки)

Васил Божков определено е ценител на лукса

Частният самолет е само е едно от бижутата в колекцията на Васил Божков от тузарски придобивки.

 

Когато става въпрос за лукс в летенето, самолетът Bombardier Global 5000 определено е най-доброто изпълнение. Машината е проектирана не само за провеждане на бизнес срещи, но и за осигуряване на условия за релакс и забавление.

 

Точно с този самолет разполага обвиненият в 11 тежки престъпления бизнесмен Васил Божков.

 

Преди около 2 години ток е закупил чисто новото си бижу за сумата от 45 милиона долара. Част от колекцията му е и тузарската яхта "Малтийски сокол".

 

Цветомир Найденов, който повече от 30 години е бил съдружник на хазартния бос, разкри че той е развеждал доста хора по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе, Сардиния и Миконос.

 

"Ако има интерес от теб, те развежда. Храни те, пои те, а после ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала по Куршевел. Същото правеше и с международния аферист Барак Алон", разкри Найденов пред БЛИЦ 

 

Всеки детайл в кабината на самолета му е внимателно проектиран и благодарение на това пътуването с него е максимално комфортно.

 

Самолетът разполага с най-широката кабина в своя клас. Технологията Ka-band осигурява връзка с интернет във всеки един момент. По време на целия полет на разположение на пътниците са вещите им багажното отделение. 

 

Луксозните седалки са не само наслада за окото, но и истински комфорт за пътниците при продължителни пътувания, пише БЛИЦ.

 



 


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.