Валентин Донев - Големият Капон призна вината си за създаването на порноматериали с непълнолетни

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/valentin-donev-golemiyat-kapon-prizna-vinata-si-za-sazdavaneto-na-pornomateriali-s-nepalnoletni/36426 Crimes.bg
Валентин Донев - Големият Капон призна вината си за създаването на порноматериали с непълнолетни

Валентин Донев, известен с прозвището Големият Капон  беше осъден осъден на 12 месеца условно при 3 години изпитателен срок и глоба от 1000 лв. Това реши Бургаския районен съд. Големият Капон беше признат за виновен в това, че на 11 април 2012 г. в дома си в Бургас с фотоапарата си е съдал порнографски материали, от кадрите на които се вижда участието на непълнолетни момичета в симулирани интимни отношения с изкуствен полов член. Според обвинителния акт подсъдимият уговорил момичетата да ги снима, за да ги предлага на клиенти на сексуални услуги. По време на снимките те били под въздействие на наркотично вещество. За един час стандартен секс тарифата била фиксирана на 100 лв., като тя не включвала транспортните разходи и наема за предоставеното помещение, които били за сметка на клиентите. За половин час с някоя от младите дами мераклията трябвало да заплати 60 лв., докато 6-часовата компания, или т.нар. промопакет бил на цена 400 лв.  При акцията на ГДБОП в дома на Големия Капон в Бургас са иззети множество мобилни телефони, СИМ карти, компютърни конфигурации с материали с порнографско съдържание, визитки на момичета на повикване, сексуални артикули и наркотични вещества.Районен съд – Бургас разгледа делото по реда на съкратеното съдебно следствие, след като Донев призна фактите по обвинителния акт и даде съгласие да не бъдат събирани доказателства в съдебното следствие. Предвид развилата се ситуация и чистото съдебно минало на Големия Капон, брат на  Здравко Донев Капона, обвиняван в крупни имотни измами, той се размина с условна присъда и лека глоба.  Съдът приема, че условното наказание ще мотивира Донев към правомерно поведение.Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд – Бургас.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.