Ужасяващи подробности за трагедията с 31-годишния Радослав Делев

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/uzhasyavashti-podrobnosti-za-tragediyata-s-31-godishniya-radoslav-delev/34229 Crimes.bg
Ужасяващи подробности за трагедията с 31-годишния Радослав Делев

 Радослав Делев е 31-годишният мъж, който сложи край на живота си. Той се е обесил на дърво, научи БЛИЦ. Драмата се разиграла на 15-и срещу 16-и януари в гората между селата Марково и Гълъбово. 

 

31-годишният Радослав, който отне живота си, е баща на малко момченце под 2 години. Делев не е оставил предсмъртно писмо.

 

Основната версия, по която работят разследващите е, че той е сложил край на живота си заради финансови проблеми. Младият мъж имал задължения към фирми, банки и частни лица. Все още не е ясно дали той е споделял с близките си за обмисляното фатално решение. Делев е с адресна регистрация в Пловдив.

 

Трупът му бе открит в гората между Марково и Гълъбово. На зловещата гледка се натъкнали пътуващи в райони, които веднага подали сигнал.

 

Не са установени следи от насилствена смърт. Образувано е досъдебно производство.

 

Жителите на село Първенец са в шок и не вярват, че младият мъж е посегнал на живота си. Според тях, той е имал прекрасно семейство.

 

Често пътувал със съпругата си до различни екзотични дестинации. Преди дни семейството се прибрало от поредната екскурзия. Само след 10 дни на Делеви предстояло пътуване до Дубай.

 

Той е имал общ бизнес с брата на съпругата си. Двамата мъже притежавали офиси на Еконт в село Куклен и Доспат, пише БЛИЦ.


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.