Убийството в Негован едва не взело трета жертва

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/ubiystvoto-v-negovan-edva-ne-vzelo-treta-zhertva/38194 Crimes.bg
Убийството в Негован едва не взело трета жертва

Убийството в Негован едва не взело трета жертва. Това стана ясно в хода  на разследването.На 17 август беше получен сигнал за намерени части на човешки труп в района на село Негован. В продължение на дни се работеше по случая и се събираха доказателства. 

 

В ефира на Нова тв старши комисар Николай Хаджиев, зам.-шеф в ГДНП, заяви че е използван пълният капацитет от методи и способи за разкриване на престъплението и вече са разкрити евентуалните извършители.

 

Те са били установени чрез записи от камери, на които се виждат лицата им.

 

Престъпното деяние е извършено през деня. Никой от съседите не е чул притеснителни звуци, каза криминалистът. В хода на разследването ще се установи дали има други жертви или престъпления, свързани именно с двамата арестувани за убийството в Негован, заяви Хаджиев.

 

Убитите Йордан и Марияна са имали домашен любимец. Извършителите на зверството споделят, че не са убили кучето, а са го пуснали в района на околовръстното шосе, пише БЛИЦ. 

 

За разкриването по случая е направен анализ на огромен обем данни. Прегледани са 11 000 имотни сделки и извлеченията за получаване на пенсии. Жената не е получила обезщетението си за последния месец, а нейният съпруг получавал парите си по банков път, допълва изданието, цитирайки думите на експерта в ефира на Нова тв.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.