Убиецът на Милен Цветков с първи думи към близките му

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/ubiecat-na-milen-cvetkov-s-parvi-dumi-kam-blizkite-mu/40385 Crimes.bg
Убиецът на Милен Цветков с първи думи към близките му

Убиецът на Милен Цветков с първи думи към близките му

За пръв път Кристиан Николов се обърна към близките на Милен Цветков.

"Изказвам съболезнования на близките на Милен Цветков. Досега не съм имал възможност да се срещна с тях. Съжалявам за случилото се", заяви той на първото заседание по делото в Софийския градски съд.

Близките на журналиста не бяха в залата, а единствено техните адвокати - Менко Менков и Надежда Ковачева.

Кристиан Николов беше пристигна под конвой. В залата бе и неговата  майка. Кристиан Николов заяви, че не желае да го снимат в съда, предаде БНТ.

Според експертизите той е шофирал е с 99 км/ч вместо с допустимите 50. Адвокатът на Кристиан Николов - Любомир Таков поиска отвод на прокурор Иван Кучиев, защото срещу него има преписка в Специализираната прокуратура, в която има данни за връзките му с адвокат Менков.

Твърди се още, че прокурорът не е получил това дело на случаен принцип. Искането на Таков не бе уважено в съда. 

От залата бе отстранена майката на Кристиан Десислава, която се яви в качеството си на негов защитник.

Любомир Таков и Константин Симеонов, които защитават Кристиан, не са съгласни с обвинението срещу него, че е причинил умишлено смъртта на Милен Цветков и че случаят е особено тежък, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.