Убиецът на Милен Цветков проговори в съда

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/ubiecat-na-milen-cvetkov-progovori-v-sada-2/40326 Crimes.bg
Убиецът на Милен Цветков проговори в съда

Ето какво поиска убиецът на Милен Цветков

 

Убиецът на Милен Цветков се яви на днешното заседание и проговори в съда. Той заяви, че ще окаже съдействие в процеса.

 

22-годишният Кристиян Николов е обвиняем по случая с катастрофата, при която загина журналистъ. Младитя шофьор поиска мярката му да бъде променена в по-лека. Той настоява да бъде освободен под домашен арест. Предстои съдът да вземе решение, предава Нова тв.

 

„Моля да бъдете обективни и да намалите мярката ми, която е в услуга на прокуратурата, а не на правосъдието. Моля да ми бъде наложена мярка домашен арест”, заяви Кристиян в съда. 

 

Неговият адвокат Любомир Таков е категоричен, че трябва да бъде наложена по-лека мярка, защото клиентът му няма никакви предишни криминални прояви.

 

Кристиан е студент в Германия и в настоящата ситуация се държи изключително отговорно, категоричен е Таков. 

 

Той допълни, че клиентът му държи да присъства на всички заседания по делото срещу него.

 

"Мога да ви уверя че при адекватно обвинение, това дело вече щеше да е приключило", заяви още защитникът.

 

На последното съдебно заседание магистратите решиха Кристиан да остане в ареста заради възможността той да извърши друго престъпление или да се укрие.

 

Според резултатите от съдебни експертизи Николов е шофирал с 99 километра в час, при разрешени 50. Той е седнал зад волана след употребата на коктейл от няколко упойващи вещества, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.