Тъмни облаци надвиснаха над Шалтера (Примката около него се затяга все повече)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/tamni-oblaci-nadvisnaha-nad-shaltera-primkata-okolo-nego-se-zatyaga-vse-poveche/39319 Crimes.bg
Тъмни облаци надвиснаха над Шалтера (Примката около него се затяга все повече)

Последни новини за Шалтера

Шалтера, който в момента е разследван за хулиганство, може да се сдобие и с други обвинения. Примката около шофьора, който стреля с газов пистолет по пътя Добрич-Варна, се затяга все повече.

Той може да получи обвинения и по други състави от Наказателния кодекс. Това стана ясно от съобщението, което направи днес по време на пресконференция, заместник районният прокурор на Добрич Павел Любенов.

Експертното заключение е, че лекият автомобил "Ауди", управляван от 36-годишния И.Ю.А., по-известен като Шалтера, умишлено е причинило пътно-транспортно произшествие.

Инцидентът се случили около 11 часа на 21 август. На изхода на Добрич след отнемане на предимство, И.Ю.А. с управляваното от него "Ауди" започва да преследва лекия автомобил "Пежо".

Шалтера произвежда изстрел и  изтласква Пежото от пътя. Водачът на втория автомобил е бил принуден да спре.

След това Шалтера му нанася удар с юмрук в лицето. От мястото на инцидента са иззети гилзи. Беприпасите и пълнителят на оръжието са били иззети при претърсване на колата на Шалтера.

Предстои експертно заключение на оръжието, което е било предадено от непълнолетния син на извършителя. 

На виновника е постановена постоянна мярка "задържане под стража". И.Ю.А. е извършил деянието по време на изпитателен срок на условно осъждане за закана за убийство и увреждане на чуждо имущество, съобщава БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.