Стана ясно каква е причината за смъртта на 35-годишния Георги

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/stana-yasno-kakva-e-prichinata-za-smartta-na-35-godishniya-georgi/40250 Crimes.bg
Стана ясно каква е причината за смъртта на 35-годишния Георги

Стана ясно каква е причината за смъртта на 35-годишния Георги, който загина по време на лов

Ясна е причината за смъртта на младия мъж, който загина по време на лов.

Рикоширал изстрел е причината кървавата трагедия в Странджа планина. На 26 декември по време на лов загина 35-годишен мъж. Това става ясно от нова информация по случая, разпространена от пресцентъра на МВР-Бургас. Сигналът е постъпил в Районно управление–Средец в 09:30 часа. Тогава е било получено съобщение за инцидент по време на организиран ловен излет, провеждан в землището на с. Гранитец, общ. Средец.

Младият мъже е бил пронизан от куршум в областта на корема. Установено е, че нараняването е предизвикано от рикошет на изстрел, произведен от 52-годишен бургазлия със законно притежавана му ловна карабина.

По първоначални данни инцидентът се случил край съседното с. Синьо камене. Пострадалият е откаран в УМБАЛ - Бургас, опериран и настанен за лечение в отделение "Реанимация". Бил е с  опасност за живота.

52-годишният бургазлия е тестван за употреба на алкохол. Пробата му е с отрицателен резултат. Образувано досъдебно производство по случая, информират от МВР-Бургас, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.