Стана ясна причината за зверското убийство в София

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/stana-yasna-prichinata-za-zverskoto-ubiystvo-v-sofiya/38235 Crimes.bg
Стана ясна причината за зверското убийство в София

Работата по случая продължава

Криминалисти разкриха каква е причината за жестокото убийство в София, за което ви съобщихме по-рано.

 

Оказва се, че в основата на жестокото убийство, е пиянска свада между клошари. Именно в резултат на тази свада, трупът на 43-годишен мъж, бе открит окървавен в столичния квартал "Изгрев", сочи TrafficNews. 

 

Трупът беше открит от жена, която е разхождала кучето си. Сигналът е подаден към 7.20 ч. След първоначалните огледи разследващите посочиха, че мъжът е пребит до смърт. По главата му, са открити следи от удари с твърд предмет.

 

Предполага се, че по всяка вероятност извършителите на убийството, също са клошари. Към момента се разпитват няколко души, но засега няма задържани.  От МВР потвърдиха, че са установили самоличността на жертвата. Убитият е с криминално досие, има регистрации за кражби и шофиране в нетрезво състояние.

 

Според показания на жители на съседните сгради, мъжът често е бил забелязван в района. "Напили са се няколко клошари, скарали са се за територии и така се е стигнало до побоя, завършил със смърт", обяснили пред изданието участници в разследването на случая. В момента криминалисти на СДВР оглеждат мястото на престъплението и разпитват съседи за евентуални свидетели.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.