Среднощен екшън в столицата:Мъж преби и простреля жена си

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/srednoshten-ekshan-v-stolicatamazh-prebi-i-prostrelya-zhena-si/38413 Crimes.bg
Среднощен екшън в столицата:Мъж преби и простреля жена си

В изборната нощ се разигра среднощна драма в столицата. Но за инцидента стана ясно едва сега. Дивият екшън се разиграл на бензиностанция, намираща се на Оковръстния път. 

49-годишен мъж преби и след това простреля жена си. 

Двойката пътували с кола. Автомобилът спрял на търговския обект, за да зареди гориво. Мъжът буквално измъкна жена си колата. Със сила той я завлякъл на бензиностанцията, където било по-светло.

След това мъжът я блъснал и тя паднала на земята.

“Ей сега ще те приключа. Само си избери къде!”, крещял гневно мъжът. Той извадил пистолет, пише БЛИЦ.БГ, позовавайки се на Канал 3.

Жената лежала безпомощно на земята. Но мъжът продължил да крещи. Той събул обувките й и скъсал потника й. След това насочил оръжието към нея и гневно крещял с насочен пистолет: "Избери си само къде". 

Разгневеният мъж произвел изстрел с оръжието. Той прострелял жена си в крака. Веднага е подаден сигнал в полицията. Насилникът е задържан. Той остава в ареста. Днес ще бъде гледана мярката му. Тогава ще стане ясно дали ще остане за по-дълго зад решетките. МВР продължава работата си по случая, пише БЛИЦ. Това е поредният случай за насилие над жена. Но за щастие този път се размина без фатална развръзка. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.