Смразяващи разкрития за убийството край Асеновград

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/smrazyavashti-razkritiya-za-ubiystvoto-kray-asenovgrad/38025 Crimes.bg
Смразяващи разкрития за убийството край Асеновград

Тази сутрин 35-годишен мъж бе убит с особена жестокост от собствения си баща в асеновградското село Козаново. Убитият мъж наскоро е бил за настанен за лечение в Център за психично здраве в Пловдив. Там специалистите го лекували от алкохолизъм. Баща му имал същия проблем. 64-годишният мъж също системно прекалявал с алкохола.

Двамата мъже от години били в постоянен конфликт. Вечерта преди да се разиграе кървавата драма, убитият мъж и неговият баща, употребили солидно количество алкохол. След това решили да отидат на вилата си и да поработят в двора.

Към обяд мъжете решили да се почерпят и след почерпката се стигнало до кървавата драма. Младият мъж е бил наръган многократно с нож. В резултат от дълбоките рани и тежката кръвозагуба, той е издъхнал.

34-годишният мъж е имал жена, с която живеел без брак. Към момента на трагедията, двамата били разделени.

Живущите в асеновградското село, където се разигра кървавата драма, са потресени от жестокостта, с която 64-годишният мъж отне живота на сина си. Те все още не могат да повярват, че бащата е бил способен да отнеме живота на собствения си син по толкова ужасяващ начин, пише БЛИЦ.

Убиецът е задържан. Срещу него е образувано производство и предстои той да бъде съден по бързата процедура. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.