Смразяващи подробности за случая в Негован

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/smrazyavashti-podrobnosti-za-sluchaya-v-negovan/38200 Crimes.bg
Смразяващи подробности за случая в Негован

Извергите, които с изключителна жестокост убиха треньора по борба Йордан Атанасов и жена му Марияна, са им отрязали главите, защото труповете не се побрали в бидоните, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Телеграф". Това ужасяващо разкритие са направили строителните работници Георги Нанчев и Пламен Шляпашки след ареста им, разкриха криминалисти, работещи по зловещия случай. 

Килърите са били арестувани в близкото до столицата село с. Джурово, докато подменяли дограма. Те направили пълни само признания, разкривайки още, че са очаквали да вземат от жертвите си 60 000-70 000 евро. Убитото семейството разполагало със сумата от продажбата на апартамент, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Телеграф".

Пламен признал, че във фаталния ден е шпакловал терасата в апартамента на Атанасови. Докато работел, той дебнел удобен момент за извършване на злокобното престъпление.

Когато бившата учителка Марияна тръгнала към банята, той се прицелил в главата й, докато е в гръб. Гръмнал я почти от упор като използвал пистолет със заглушител. След това ликвидирал и Йордан, но лице в лице. В банята килърите разфасовали труповете. Частите от тях сложили в бидони. Наложило се да отрежат главите на жертвите, тъй като труповете им не се събирали в бидона. След това изнесли бидоните от апартамента и ги захвърлили в язовира край Негован.

На 17.08 е получен сигнал от рибар в района, който се натъкнал на човешки череп.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.