Случаят с Янек Миланов вади на бял свят стари прегрешения на братя Галеви и обкръжението им

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/sluchayat-s-yanek-milanov-vadi-na-byal-svyat-stari-pregresheniya-na-bratya-galevi-i-obkrazhenieto-im/39459 Crimes.bg
Случаят с Янек Миланов вади на бял свят стари прегрешения на братя Галеви и обкръжението им

Случаят с безследно изчезналия Янек Миланов се превърна в заплетен криминален трилър

Покрай случая с изчезването и евентуалното убийство на Янек Миналов излизат на бял свят неочаквани сюжети и обрати, пише  Блиц, позовавайки се нна в. Уикенд. По прицела на разследващите случая е и Владимир Ангелов, който е известен като Владко Стъклето. Той е бивш полицай, а след това част от свитата на прословутите братя Галеви. Преди няколко дни той се оказва замесен в побой с ММА боец. Стъклето отнесъл як пердах заради засечка на пътя. 

Но той не подал сигнал в полицията за случилото. Според криминалисти, ако Янек е убит, следите от престъплението е трябвало да бъдат заличени много грижливо. Но с това едва ли може да се справи само един човек. Вероятно Каплата е разчитал и на помощник.

Първият заподозрян е Владимир Ангелов, с който той е изключително близък. Не е известно дали той е извикан на разпит.

Запознати разкриват, че напоследък Каплата е започнал често да си изпуска нервите, тъй като не може да преглътне факта, че вече е г-н Никой. Но покрай случая с Янек, полицията отново започна да се рови  в делата на братя Галеви и със сигурност от това няма да излезе нищо добро нито за Каплата, нито за безследно изчезналите мафиоти от Дупница.

Не е изключено при претърсването на района да излязат доказателства за стари прегрешения. 

Източници на изданието допълват, че предстои пенсиониране на дългогодишния шеф на РПУ-то в Дупница Борислав Динев. Интересното е, че неговата секретарка е дъщеря на съдия Мая Гиздова от Районния съд в Дупница, която реши Каплата да бъде пуснат под домашен арест и това не се хареса на съгражданите му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.