След 40 часа издирване: Има ли новини за изчезналия Янек Миланов?

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/sled-40-chasa-izdirvane-ima-li-novini-za-izcheznaliya-yanek-milanov/39377 Crimes.bg
След 40 часа издирване: Има ли новини за изчезналия Янек Миланов?

Спецакцията в Дупница за издирването на Янек Миланов продължава вече 40 часа, но без резултат

Мащабната спецакцията, организирана от прокуратурата за издирването на Янек Миланов, продължава. Но 40 часа след началото й все още няма и следа от 43-годишния мъж. Янек Миланов е в неизвестност от 29 дни. 

Той изчезна след среща с бившия гард на братя Галеви – Васил Капланов-Каплата. За последно младият мъж е бил видян да се качва в джипа на гарда.

Преди дни Капланов бе задържан за незаконно притежание на боеприпаси. Вчера магистратите промениха мярката му на "домашен арест".

Гардът на Галеви е признал пред разследващите, че е качил Янек в автомобила си. Той заявил, че след срещата им го пуснал да си върви.

Петя Николова, с която Каплата има официален развод, също бе задържана вчера. Тя е разпитана, но е отказала да се подложи на детектор на лъжата.

Владимир Ангелов- Стъклето, който е сред приближените на Галеви, също е бил задържан вчера. Властите го открили бързо, въпреки че на вратата на жилището му имало бележка, че е на почивка в Гърция. 

Стъклето също е бил разпитан и след разпита е бил освободен.

Преди време името на Каплата изплува и в друг скандал - срещу него бе подаден сигнал за побой от мъж, завърнал се от  чужбина.

Местни издания напомнят и за участието на Капланов в скандал с изкупната цена на черешите. Тогава местен бос подаде сигнал за побой. Той се оплака, че Каплата е избил зъбите му.

Но според резултатите на експертизата причина за липсващите зъби е пародонтоза, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.