Шокиращо: Вижте какво откриха разследващите в дома на Емил Крумов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashto-vizhte-kakvo-otkriha-razsledvashtite-v-doma-na-emil-krumov/34289 Crimes.bg
Шокиращо: Вижте какво откриха разследващите в дома на Емил Крумов

Разследващите направиха обиск в дома на 55-годишния Емил Крумов, който се самоуби вчера в ДАНС.

 

По случая е образувано досъдебно производство, което се води под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура. Производството е за извършено престъпление, което е свързано със склоняване към самоубийство на друго лице, когато в резултат от това е последвало такова, съобщават от прокуратурата.

 

55-годишният мъж, който е родом от Перник, се простреля непосредствено преди да премине през проверката, която се осъществява на входа на сградата.

 

Емил Крумов е използвал самоделно огнестрелно оръжие – писалка, която е тип "оса".

 

Мъжът е бил призован да даде обяснения по повод образувана прокурорска преписка.  Материалите по случая са докладвани на дежурен прокурор в СРП. Вчера вечерта е извършен обиск в дома на Крумов. От там са били иззети някои вещи.

 

В дома на перничанина са открити оръжия и боеприпаси. Те са иззети и ще бъдат използвани като веществени доказателства по случая. Следва назначаване на необходимите експертизи. Паралелно с това се провеждат и други действия по разследване на случая, пише БЛИЦ. 

 

55-годишният Емил Крумов, който се простреля в главата, е живеел в родния си град Перник заедно с възрастната си майка.

СНИМКИ:БЛИЦ.БГ


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.