Шокиращи разкрития за убийството край столицата

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-kray-stolicata/39529 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството край столицата

Шокиращи подробности за жестокото убийство край София

Вече има първи заподозрян за жестокото убийство в софийското село Равно поле. Припомняме, че там бе открит трупа на мъж на 80 години. По тялото са били нанесени множество удари с нож.

Глас.бг предава, че вече има заподозрян. Това е 83-годишна жена, която е живеела на семейни начала с убития мъж, предава информационната агенция.

Възрастната жена е била открита с кръв по лицето и дрехите си при пристигането на полицията. Прорезните рани по тялото на мъжа са в областта на лицето и тялото.

Предположенията на разследващите са, че първо му е нанесла удари, докато спи, а след това е довършила деянието си.

Източник на изданието разкри, че жената по принцип е била много добра и грижовна и се отнасяла добре с възрастния мъж. Двамата делят общ покрив вече 10 години.

Убитият мъж е бил разведен. Деца от брака му живеят в столицата.

Жената също има дъщеря от предишната си връзка. Тя е бивша медицинска сестра, която е диагностицирана с деменция.

Криминалистите са се натъкнали на изключително учудващ факт. Интересното е, че цялата къща е била почистена напълно от кръвта, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.