Шокиращи разкрития за убийството, което потресе Сливен

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-koeto-potrese-sliven/39011 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството, което потресе Сливен

Шокиращи разкрития за убийството, което потресе Сливен

В събота Сливен бе разтърсен от вестта за поредното жестоко убийство. В полицията постъпил сигнал за за труп на жена в апартамент, намиращ се в ж.к. "Дружба" .

Извършителят на престъплението е Тончо, който уби 49-годишна жена от Търговище в апартамента си. Той заплашил пристигналите на мястото на инцидента полицаи.

Мъжът заявил пред тях, че ще се самоубие, пише БЛИЦ, позовавайки се на dir.bg. Униформените не могли да влязат в жилището. Наложило да разбият вратата на апартамента.

При влизането си в жилището те открили 54-годишният му собственик Тончо Г.

Мъжът се барикадирал на балкона. В една от стаите се намирало тялото на 49-годишната жена. По трупа са открити следи от насилие.

Резултатите от аутопсията сочат, че жертвата е била удушена с особено жестокост. Убиецът е отнел живота й по особено мъчителен начин.

На мястото на инцидента се е отзовал и психолог от МВР. След преговори с него, Тончо се предал. Той е направил пълни самопризнания.

Не е ясно какви са мотивите за жестокото убийство. Разследването продължава. Убиецът остава в ареста за 72 часа.

Очаква се Окръжна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. Това ще се случи идните дни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.