Шокиращи разкрития за самоубийството в сградата на ДАНС

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-samoubiystvoto-v-sgradata-na-dans/34271 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за самоубийството в сградата на ДАНС

В сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“ днес се разигра жестока трагедия, съобщава bTV. Сигналът за инцидента е бил подаден на телефон 112 малко преди 14 часа днес. В него се съобщава за мъж, който се е самоубил в сградата на ДАНС. По първоначални данни той е използвал самоделно оръжие. Самоубиецът е влязъл в сградата като посетител.

 

Малко по-късно днес бе съобщено, че той е на 55 години и е родом от Перник, пише БЛИЦ, позовавайки се на информация на bTV.

 

От Агенцията потвърдиха за инцидент с гражданско лице и заявиха, че се водят процесуално-следствени действия.

 

Два часа след това стана ясно, че мъжът, който се самоуби в сградата на ДАНС, е отнел живота си с химикалка, в която е имало сачма. 55-годишният самоубиец е член на УС на Българския национален съюз. 

 

В последните години той не е участвал активно в работата на националистическата организация.

 

Днес той се е явил на разпит в ДАНС във връзка с разпоредената от главния прокурор Иван Гешев проверка на БНС и на "Луковмарш", в която съюзът има активно участие. Продължава разследването по случая и към този момент само това е наличната информация. Очаква се скоро прокуратурата да направи изявление. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.