Шокиращи разкрития за отношенията между килърите от Негован

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-otnosheniyata-mezhdu-kilarite-ot-negovan/38205 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за отношенията между килърите от Негован

Отношенията между килърите от Негован са били повече от приятелски това. Това, което ги свързва далеч не е само обикновена мъжка дружба. Топ криминалистът Ангел Бадънков заяви в ефира на бТВ, че не е бил в спалнята им не може да твърди с точност, че двамата са били интимни, но е факт, че са прекарвали заедно по 18 часа дневно. 

Килърите задигали златни накити от жертвите си, които след това подарявали на своите съпруги. Те притежават и друго незаконно оръжие. Но тъй като не открили заглушител за него, решили да купят нов пистолет, който да използват за зловещото си деяние. 

Експертът заяви, че Пламен и Георги са действали изключително професионално. 

Както вече стана ясно, първо е била ликвидирана възрастната жена. Тя е била застреляна в гръб, докато отивала в банята. След това е бил ликвидиран нейният съпруг. Но той е застрелян очи в очи. Това означава, че преди да издъхне, пенсионерът е видял килъра си. 

След това жестоките убийци разчленили труповете в банята, преди да изнесат с бидони от апартамента. Наложило се да отрежат главите на жертвите си, тъй като телата им не се побирали в бидона. 

За убийството е било използвано оръжие със заглушител и поради тази причина никой от съседите не е чул подозрителен шум, пише ПИК. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.