Шокиращи разкрития за извергите от Негован

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-izvergite-ot-negovan/38197 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за извергите от Негован

Двамата извършители на жестокото убийство в Негован са криминално проявени. Те има регистрация за различни престъпления и кражби. Това заяви главен инспектор Николай Станчев.

 

Пламен Шляпашки е бил осъден за незаконно притежание на оръжие, както и за хулиганство. Съучастникът му Георги Нанчев има присъда за бягство от казармата. 

 

През целия им съзнателен живот поведението им е било в разрез със законодателството, посочи експертът. Той допълни, че в случая Негован убийците са действали изключително хладнокръвно и брутално. Дори за криминалистите е трудно обяснимо как се стига до подобна ексцесия.

 

Мотивът е изцяло финансов. Николай Станчев е убеден, че и съдът ще възприеме това становище.

 

Засега не е открит свидетел, които да е видял изнасянето на бидоните с труповете на жертвите. Ескпертът призова гражданите, които са станали свидетели на това, да сигнализират.

 

Престъпниците сами са решили да направят самопризнания. До това решение се достигна след дълги разговори, проведени със служители на Столична дирекция на вътрешните работи. Единият от извършителите е заявил, че след самопризнанията се чувства по-добре. Другият се оказал по-упорит. Но след намирането на оръжието е разбрал, че всичко е приключило и остава само да си признае. Според главня инсперктор, двамата могат да получат доживотен затвор или 30 години лишаване от свобода.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.