Шокиращи разкрития за банковия обир в Сандански

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-bankoviya-obir-v-sandanski/39518 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за банковия обир в Сандански

Шокиращи разкрития за банковия обир в Сандански

Struma.com направи шокиращи разкрития за банковия обир в Сандански.

 

Крадците са проникнали през малък прозорец на задната страна на банковия офис. Както вече стана ясно, те са щурмували клона на Общинска банка тази нощ, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на Struma.com. Екшънът се е разиграл около 3. 30 тази нощ.

 

Те не са успели да отмъкнат металната каса на банката, но за сметка на това са събрали всички пари от чекмеджета. Все още не е ясно каква точно е задигнатата сума. 

 

Полицията издирва извършителите. На място на инцидента е пристигнал и директорът на ОД на МВР Благоевград комисар Дойчин Дойчинов. Периметърът около банката е блокиран от полиция.

 

От полицията съобщиха официално за случая. Според официалната информация сигналът за обира е получен около 03:26 часа на 17.09.2020 г. На телефон 112 е съобщено, че чрез увреждане на прозорец на банков клон в гр.Сандански крадци са проникнали в помещението.

 

Продължават извършваните процесуално-следствени действия от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград по установяване на липсите от банковия клон и стойността на нанесените щети. Образувано е досъдебно производство по случая, съобщава БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.