Шокираща версия за самоубийството на Емил Крумов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/shokirashta-versiya-za-samoubiystvoto-na-emil-krumov/34288 Crimes.bg
Шокираща версия за самоубийството на Емил Крумов

Прокуратурата работи по шокираща версия за самоубийството на Емил Крумов. Кървавата драма се разигра вчера преди 14,00 часа в сградата на ДАНС. Както вече стана ясно, 55-годишният мъж, който е родом от Перник, е бил привикан на разпит. Лицето е било призовано за снемане на обяснения във връзка с възложена от СГП проверка. На 27.01.2020 година в сградата на ДАНС се е появил 55-годишния мъж за снемане на обяснения.

Трагедията се разиграла в момента на извършвана стандартна проверка на личните вещи на всяко лице, преди влизането му в сградата на ДАНС. 

Емил Крумов е извадил самоделно огнестрелно оръжие и се е самопрострелял. Оръжието му е било притежавано незаконно.

След подаване на сигнала на място бе извършен оглед от служители на Столичната дирекция на вътрешните работи. Операцията е била осъществена под надзор на прокурор от СРП.

Установено е, че самоубилото се лице е носило в себе си и пистолет със заличени номера и отделно два пълнителя. Една от версиите, които се проверяват, е за опит за нападение над служители от Държавна агенция „Национална сигурност“. 

Разследващите работят и по втора версия, която е свързана със склоняване към самоубийство. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.