"Сън" направи зловещи разкрития за камиона-ковчег

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/san-napravi-zloveshti-razkritiya-za-kamiona-kovcheg/38396 Crimes.bg
"Сън" направи зловещи разкрития за камиона-ковчег

Британското издание "Сън" направи зловещи разкрития за камиона-ковчег. Зад трагедията с 36 трупа стои зловеща китайска групировка, която е организирала транспортирането на загиналите до Острова. Медията разкри подробности за мафиотите, които се занимават с това. Изданието посочи, че създадената в източната провинция на азиатската държава Фудзиен престъпна организация носи името "Змиорка" .

Тя печели милиарди долари от трафик на хора. Групировката се занимава още с контрабанда на наркотици, рекет, изнудвания и ред други незаконни дейности, отбелязва изданието.

Зловещата организация е създала клонове не само в Китай, но и в други точки на света. Нейни членове обещавали на свои сънародници в Азия и Европа съдействие за намиране на работа във Великобритания.

"Клиентите" били примамвани с високи дори за западноевропейските стандарти заплати. Мафиотите получавали солидни комисионни за дейността си.

Членове на "Змиорка" на Острова са превръщали жертвите си в роби,

пише БЛИЦ.бг, позовавайки се на британското издание "Сън". 

Медията на Острова разкрива още, че една от кръстниците на "Змиорката" Джинг Пинг Йен. Дамата е организирала и прехвърлянето на 58 души. Те са били открити мъртви в камион край източния британски град Дувър преди 19 години. Организаторката е починала преди пет години, докато излежавала присъдата си в американски затвор, пише БЛИЦ.бг, позовавайки се на британското издание "Сън". 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.