Разплете се мистерията с трупа на 30-годишната жена, който бе открит в куфар

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/razplete-se-misteriyata-s-trupa-na-30-godishnata-zhena-koyto-be-otkrit-v-kufar/39709 Crimes.bg
Разплете се мистерията с трупа на 30-годишната жена, който бе открит в куфар

Разплете се мистерията с мъртвата жена в куфара

Мистерията с трупа на 30-годишната жена вече е разгадана. 

Трупът й бе открит в куфар, закопан в района между радомирските села Бърнарево и Николово. Жертвата е Антониа Гервазиева. Самоличността й е установена по малкото останала коса, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Телеграф".

До разплитането на мистерията се стигна след като бащата на убиеца признал, че е помогнал на сина си да закопаят трупа. Жертвата е родом от село Копаница. Тя беше обявена за издирване още през февруари. 

Младата жена изчезва мистериозно още на 7 януари. Още тогава близките й споделили пред разследващите, че тя има приятел - Любомир, с който живеела на семейни начала.

Съседи разкриват, че и двамата употребявали наркотици. След като изчезнала, Любомир споделил, че тя се е върнала при семейството си. Няколко месеца след това и той изчезнал.

Той заминал за Италия, а след това се установил във Франция.

Неговият баща направил пълни самопризнания в полицията преди 10 дни. Възрастният мъж посочил къде е заровено тялото на Тони.

По-късно станало ясно, че младата жена е била удушена.

"Стана беля, татко, помогни ми"- това казал Любомир на баща си след убийството. Вече е издадена европейска заповед за ареста му и той ще бъде върнат у нас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.