Разплете се мистерията покрай убийството на Петър Илиев - Кучето

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/razplete-se-misteriyata-pokray-ubiystvoto-na-petar-iliev-kucheto/28749 Crimes.bg
Разплете се мистерията покрай убийството на Петър Илиев - Кучето

Мистерията покрай убийството на Петър Илиев - Кучето е разгадана

На 14 юни 2004 година с повече от 20 куршума 36-годишният Петър Илиев - Кучето бе показно убит на паркинга на хипермакрет „Билла“ в столичния квартал „Лагера“. 

В ъндърграунд средите убитият е известен като личен гард на митичния Антон Милтенов - Клюна, който също бе убит година по-късно  пред сладкарница „ Джими'c“ в центъра на столицата. 

Кучето бе повален от куршумите на излизане от „Билла“ на път към паркирания си само на  десетина метра от входа на магазина джип „Тойота Ленд Крузер“.

Първоначално очевидци помислили, че Кучето е паднал на земята, защото му е приложало.

След като случаен минувач се приближил до лежащия на земята Петър Илиев станало ясно, че той е надупчен от куршумите.

Според разследващите, килърите са били двама. Те се оттеглили с черен "Фолксваген голф". Стрелбата е била извършена със заглушител.

По последна информация на Кучето е била поверен трансфера на дрога по море през портовете Варна и Бургас. Той е контролирал един от основните канали на Косьо Самоковеца. 

Убитият е бил родом от Бургас. Имал е връзка с Митьо Очите. Клюна го изпратил да разговаря с небесърския бос за преразпределението на пазара по Черноморието. 

Но несебърлията заявил, че ще продължи да игре соло. Това никак не се харесало на Клюна. 

Според разследващите, Кучето е бил ликвидиран заради наследството на Самоковеца. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.