Проговори първият братовчед на зверски убитата Андрея

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/progovori-parviyat-bratovched-na-zverski-ubitata-andreya/34225 Crimes.bg
Проговори първият братовчед на зверски убитата Андрея

Първият братовчед на зверски убитата Андрея направи шокиращи разкрития. Марио Мирчев призна, че е съкрушен от загубата на братовчедка си. Той сподели пред БЛИЦ, че тя е имала изключително тежък живот. Родителите й са разделили, когато била едва на 5 години. Първоначално за нея и за брат й полагали грижи техните баба и дядо по бащина линия. Но след като те починали, баща им получил попечителство над тях. 

Марио описва майката на Андрея като изключително неморална жена. За нея той каза, че е имала три брака и деца от всеки един от съпрузите. Но след раздялата, зарязвала не само мъжете си, но и децата, които има от тях. 

Андрея винаги се съобразявала с това, което ще кажат хората за нея. Тя не искала да има славата на майка си и затова много внимавала какво прави. Тийнейджърката винаги казвала на баща си къде отива. 

От четири години тя има връзка с едно момче. То е първата й любов. Приятелят й бил на косъм от самоубийство, след като разбрал какво се е случило с нея. 

Той споделил с баща й, че събирал парите от стипендията си и възнамерявал, след като Андрея завърши училище да й предложи брак. Парите, които е събрал, той дал на баща й за надгробна плоча. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.