Проговори майката на Мохамед Абдулкадер

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/progovori-maykata-na-mohamed-abdulkader/38992 Crimes.bg
Проговори майката на Мохамед Абдулкадер

Проговори майката на обвинения за тероризъм Мохамед

Майката на Мохамед Абдулкадер, който е с обвинение за тероризъм, проговори в ефира на Нова тв.

Според Анелия, снимките с униформата и оръжието, са просто поза. Тя все още е в шок от новината, че синът й е с обвинение за участие в терористично престъпление зад граница.

Майката на Мохамед не крие, че е успяла много трудно да напусне Сирия по време на военните действия. Тя е убедена, че уличаващите доказателства срещу сина й, ще паднат в съда.

Анелия заяви, че в случая става въпрос просто за снимки, с които синът й е иска да се покаже пред приятели.

Тя сподели, че и преди е виждала тези снимки и многократно е заявявала на сина си да не ги публикува. Той винаги й отговарял, че няма какво да крие.

Анелия все още си спомня целия ужас от войната в Сирия. Тя споделя, че Мохамед, както и много от сирийските деца са били принудени да носят бронежилетки, за да се спасят.

Майката на Мохамед допълни, че баща му никога не е искал той да живее в Сирия.

Тя отрече и слуховете, че бащата на сина й е ръководител на джихадистката групировка „Султан Мурад”.

"Когато бяхме в Халеб, той е участвал в тази групировка не с бойни действия, а като присъствие", споделя Анелия, цитирана от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.