Проговори бащата на бития ученик от учителка във Варна

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/progovori-bashtata-na-bitiya-uchenik-ot-uchitelka-vav-varna/38399 Crimes.bg
Проговори бащата на бития ученик от учителка във Варна

Бащата на удареното от учителка дете проговори в мрежата. Преподавателката от варненското училище СУ „Неофит Бозвели”, която си е позволила да се държи грубо с третокласник, не първи път е участник в подобна ситуация. Това разкриват родителите на детето, предава Нова телевизия.

По-рано в социалните мрежи беше разпространено видео, на което ясно се вижда как учителката да удря шамар на детето, пише БЛИЦ.бг.

„В началото на месеца, на 3-ти, получих видеоклипа от група във Фейсбук, в която си споделяме задълженията, класната пише какви домашни работи имат децата. Гледайки клипа, видях, че това, което се случва на този клип, е с участието на моето дете. Госпожата му крещи, удря го и му казва да отива и да си лекува нервите, ако не се чувства добре”, споделя възмущеният баща на детето Иван Чаталски.

Вечерта попитал детето какво се е случило днес в училище. То отговорило, че госпожата го е ошамарила.

След това признало, че това не е първият път, когато учителката си позволява нещо подобно, споделя още бащата.

Даниела Игнатова, която е директор в училището, вече знае за случая. Бащата на детето още на следващия ден й показал видеото и тя предприела необходимите действия.

"Разговарях с въпросната госпожа. Тя сподели, че е била афектирана в този момент". Игнатова допълни, че преподавателката работи вече втора година в училището и има 32 години стаж.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.