Последни новини за убиеца Алекси Стоянов, който има 10 присъди

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/posledni-novini-za-ubieca-aleksi-stoyanov-koyto-ima-10-prisadi/39573 Crimes.bg
Последни новини за убиеца Алекси Стоянов, който има 10 присъди

Последни новини за убиец от карнобатското село Церковски – Алекси Стоянов

 

Убиецът Алекси Стоянов ще бъде изправен на съд. Той ще бъде обвинен с възможно най-тежкото обвинение. Стоянов ще бъде съден по чл.116 от Наказателния кодекс, т.12. Това означава, че той може да получи присъда за доживотен затвор без право на замяна, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

 

Обвинителният акт на Алекси Стоянов вече е внесен в Окръжния съд в Бургас. На 28 септември ще се проведе разпоредителното заседание по делото.

 

Установено е, че при убийството, извършено от Алекси Стоянов, е използван нож. С него той е нанесъл удар в лявата гръдна половина на Коста Костов.

 

Кървавата драма се разигра през месец март тази година, когато. Алекси закла единствения си приятел – Коста Костов. Убитият е на 65 години и е от Церковски.

 

Във фаталната вечер той гостувал на Алекси. Двамата мъже се напили, след което гостът се скарал с домакина си. Първият извадил нож и нанесъл смъртоносен удар. След това убиецът изоставил агонизиращия Коста край селото.

 

Убитият е издъхнал в адски мъки.

 

Алекси има няколко присъди, включително и за опит за убийство. Преди 4 години той направи опит да убие полицейски служител с нож.

 

От месец март Алекси Стоянов е с наложена постоянна мярка „задържане под стража“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.