Последни новини за разследването по случая с Янек Миланов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/posledni-novini-za-razsledvaneto-po-sluchaya-s-yanek-milanov/39477 Crimes.bg
Последни новини за разследването по случая с Янек Миланов

Последни новини за разследването по случая с изчезналия Янек Миланов

Полицаи и жандармеристи продължават издирването на изчезналия Янек Миланов от Дупница. Но вече периметърът, в който те извършват акцията, е разширен до около 300 квадратни километра. Тази промяна  стана ясна след посещението на главния прокурор Иван Гешев в Кюстендил, съобщава dir.bg.

Адреси в столицата, както и изоставени и необитаеми постройки и обекти също се претърсват от разследващите.От вечерта на 31 юли следите на 43-годишния дупничанин Янек Миланов се губят. За последно младият мъж е бил засечен от пътни камери за видеонаблюдение в джипа на Васил Капланов-Каплата.

Бившият гард на братя Галеви бе задържан два пъти, но във връзка с други разследвания. След ареста му няма и следа от Янек, който от години живее и работи във Франция.

Първоначално се претърсваше района с периметър от около 120 квадратни километра. От вчера периметърът е разширен до 300 кв.км.

Иван Гешев увери, че въпреки ангажираността на служителите на МВР около протестите в столицата, акцията по издирването на изчезналия Янек Миланов продължава активно. 

"Продължава да се работи много активно по случая "Дупница". Надяваме се на пробив в това разследване", заяви главният прокурор по време на посещението си в Кюстендил, цитиран от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.