Последни новини за Любомир, който уби арендаторката Красимира

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/posledni-novini-za-lyubomir-koyto-ubi-arendatorkata-krasimira/40055 Crimes.bg
Последни новини за Любомир, който уби арендаторката Красимира

Последни новини за Любомир, който уби арендаторката Красимира

Апелативният съд в Пловдив потвърди определение на Пловдивския окръжен съд за отхвърляне на жалбата на Любомир Петров. За младя мъж остава в сила най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража.

Припомняме, че той бе обвинен в убийството на жената, с която живееше на семейни начала - арендаторката Красимира. Престъплението бе извършено на 11.09.2020 г. в село Бегово. Любомир прострелял смъртоносно Красимира Куковска, която е майка на двете му невръстни деца. Младият мъж е стрелял с пушка.

От експертизите стана ясно, че извършеното убийство е било умишлено. То е извършено в условията на домашно насилие. В случая се предвижда наказание от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Магистратите стигнаха до заключение, че Любомир е съпричастен към извършване на престъплението, в което е обвинен.

Свидетел по делото твърди, че се страхува за своята сигурност, ако обвиняемият излезе на свобода. Поради тази причина магистратите са на мнение, че по-лека мярка за неотклонение от задържане под стража, има опасност Л. П. да извърши друго престъпление.

Определението на Апелативния съд е окончателно. Заседанието се проведе чрез видеоконферентна връзка между ареста и съдебната зала, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.