Последни новини за Елена Динева

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/posledni-novini-za-elena-dineva/39770 Crimes.bg
Последни новини за Елена Динева

Последни новини за Елена Динева

Елена Динева, която е обвиняема за участие в организирана престъпна група под ръководството на съпруга й Васил Божков, вече е свободна. Днес тя излезе от ареста, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на БНТ.

Половинката на хазартния бос е освободена с постановление на прокурор от Специализираната прокуратура. Причината за освобождаването й от следствения арест е изтичане на установения в НПК максимален 8-месечен срок за задържане под стража.Но въпреки това, остава в сила наложената й от Апелативния специализиран наказателен съд мярка за неотклонение „ парична гаранция", която е в размер на 1 милион лева.

До момента сумата не е внесена. На Елена Динева е наложена и друга - мярка за процесуална принуда, според която тя е със забрана да напуска страната, пише БЛИЦ.Мярката парична гаранция бе наложена още на 6 октомври. Но тогава Динева отказа да заплати гаранцията, заявявайки че не разполага с тази сума. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.