Поругаха паметта на Дарина и Никол, убити от Викторио

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/porugaha-pametta-na-darina-i-nikol-ubiti-ot-viktorio/38423 Crimes.bg
Поругаха паметта на Дарина и Никол, убити от Викторио

Изгавриха се с паметта на убитата Дарина Министерска и нейната дъщеричка Никол. Паметникът на гроба на убитите на 29 октомври миналата година майка и дъщеря е бил осквернен. Това се случило навръх годишнината от смъртта им. Ваня Министерска, която е майка на Дарина и баба на Никол, сподели за потресаващата случка.

Почернената жена споделя, че в събота, на 26 октомври е била отслужена панихида. В този ден доста хора се събрали на гробищата в Бакърена фабрика.

"Оставихме вази с цветя и играчки. На другия ден всичко бе изпочупено, разхвърляно и накъсано. С мъжа ми казахме на охраната, но наблизо няма камери. Потресени сме, защото се случва за втори път – същото стана на гробищата и на 40-ия ден от смъртта на Дарина и Никол", споделя почернената майка.

Тя и съпругът й са убедени сме, че това не са случайни посегателства. Според тях става въпрос за целенасочен психически тормоз.

"Дори с опасност да провокираме отново тези хора, не смятам, че трябва да си премълчим", сподели огорчената жена.

По всяка вероятност процесът срещу двойния убиец Викторио ще бъде гледан по новия закон и ще изключи съкратено съдебно следствие при умишлено причинена смърт. Промените са в сила от 26 октомври. Според тях обвиненият може да получи доживотен затвор без право на замяна, пише БЛИЦ.БГ. 


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.