Полицията проверява смъртта на други клиенти на килърите от Негован

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/policiyata-proveryava-smartta-na-drugi-klienti-na-kilarite-ot-negovan/38218 Crimes.bg
Полицията проверява смъртта на други клиенти на килърите от Негован

Полицията започва проверка на всички адреси, където убийците от Негован са извършвали ремонтни дейности. Разследващите не изключват опцията двамата да се окажат замесени и в други подобни престъпления и да се окаже, че има още жертви на жестокостта им. 

 

Към настоящия момент е подаден само един сигнал за смъртта на 85-годишна жена. Според близките й тя е починала при мистериозни обстоятелства. След кончината й те установили, че са променени имената на титуляра в партидите за вода и ток. 

 

Все още не са открити доказателства, свързващи килърите от Негован с други подобни престъпления. Но в хода на разследването не е изключено и това да се случи. 

 

В сряда сутринта в село, намиращо се в близост до столицата, килърите бяха арестувани, след като цяла седмица полицията ги следи. След ареста те са направили пълни самопризнания. 

 

Криминалистите споделят, че подобни случаи са рядкост - първо са били открити извършителите на престъплението и едва след това жертвите. 

 

Извергите били наети от възрастните хора, за да извършат ремонт в жилищата им. Те планирали убийството им с цел да отмъкнат след това парите им продажбата на имот. Преди това възрастният мъж споделил с един от работниците, че е продал един от апартаментите си, но не държи парите в банка, тъй като лихвите са ниски. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.