Пловдивските полицаи издирват гонкаджия

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/plovdivskite-policai-izdirvat-gonkadzhiya/34216 Crimes.bg
Пловдивските полицаи издирват гонкаджия

18-годишният шофьор е стар познайник на униформените

Пловдивските полицаи все още издирват 18-годишния гонкаджия, причинил катастрофа с патрулка в Смирненски.

 

Припомняме, че крадец на коли си спретна гонка с полицията в пловдивския квартал "Христо Смирненски", съобщава "Трафик".

 

Екшънът се разиграл на 9 януари, около 21 часа  на бул. "Пещерско шосе",  като при преследването беглецът е ударил и полицейски патрул. Зад волана на преследваната кола бил 18-годишен от село Борино, който е стар познайник на полицията.

 

След мелето той е успял да избяга. И към този момент младежът се издирва, съобщават от МВР. Пикапът бил откраднат от улица „Ясна поляна” в следобедните часове. Превозното средство служило за разнос на безалкохолни напитки.

 

Шофьорът му разтоварвал някои стоки  като през това време ключът бил на таблото на автомобила. Когато излязъл от обекта, колата му била изчезнала заедно с празните каси, които били в товарния отсек.

 

Няколко часа по-късно граждани сигнализирали за купчина изхвърлени каси до река Дерменка, близо до пътя за Прослав.

 

Дежурният полицейски екип на Второ районно отишъл да оглед на мястото, а на връщане се разминали и с откраднатия пикап. Полицаите тръгнали след него с включени сирени, а крадецът натиснал газта и потеглил към "Смирненски". 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.