Пламен Бобоков отново се озова зад решетките

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/plamen-bobokov-otnovo-se-ozova-zad-reshetkite/39046 Crimes.bg
Пламен Бобоков отново се озова зад решетките

Пламен Бобоков отново се озова зад решетките

Тази сутрин бизнесменът Пламен Бобоков е бил задържан. Той отново се оказа зад решетките заради разследването за търговия с влияние. Това съобщава Нова тв.

Ина Лулчева, която е адвокат на русенския бизнесмен, потвърди новината. Тя уточни, че повторният арест на клиента й е незаконен.

От думите на Лулчева стана ясно, че Бобоков е задържан за 24 часа. Мярката му е по Закона за МВР, въпреки че срещу него има друго разследване.

Само преди седмица бизнесменът бе пуснат под гаранция. Той плати сумата от 1 млн. лева, за да излезе на свобода.

Съдът мотивира решението си да той да бъде освободен под гаранция с довода, че няма опасност Бобоков да се укрие или извърши ново престъпление.

Пламен Узунов - секретарят по правни въпроси на президента Радев, също бе разпитан по случая с разследването за търговия с влияние.

"Разпитът беше по делото с есемесите, но не мога да коментирам" - това заяви вчера бизнесменът Пламен Бобоков, след като бе разпитан в следствието.

Той добави още, че всичко вече отдавна е известно и публикувано от прокуратурата и няма да го коментира.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.