Петя Николова ли е в основата на зловещо престъпление с Янек Миланов?

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/petya-nikolova-li-e-v-osnovata-na-zloveshto-prestaplenie-s-yanek-milanov/39359 Crimes.bg
Петя Николова ли е в основата на зловещо престъпление с Янек Миланов?

Петя Николова ли е в основата на зловещо престъпление с Янек Миланов?

Случаят с Янек Миланов все още тъне в мистерия. Цяла Дупница се пита Петя Николова ли е основата на това зловещо престъпление.

Хората от града разказват, че откакто е изчезнал Янек, Каплата и жена му се появяват ръка за ръка - нещо, което скоро никой не е виждал при тях, пише БЛИЦ, позовавайки се на Glas.bg.

Във вторник Марио - братът на Янек, е представил на главния прокурор скрийншотове с чат между брат му и Петя.

Остава загадка какво точно са си писали двамата. Но фактът, че Каплата е арестуван показва връзка на този случай с Петя.

Гардът на Галеви е разпитан няколко пъти във връзка с този случай. Камерите на голям фармацевтичен завод в Дупница и няколко бензиностанции са го заснели да минава с джипа си същата вечер, а на предната седалка е имало друг човек. Час и половина по-късно той се е върнал, но е бил само в джипа. 

 Именно затова е сред заподозрените още в самото начало. Според жители на Дупница, ако Янев е мъртъв, по всяка вероятност трупът му е изгорен и заровен в предварително направен гроб.

Източници на изданието твърдят, че още на 1 август Каплата е убил Янек в джипа си.

Същата вечер гардът на Галеви е пътувал към село Крайници, където има вила.

Двамата с Янек са имали уговорка да се видят заради Петя. Каплата не живеел от доста време с нея и тя била настояще гадже на Янек.

Според мълвата преди да се омъжи за Каплата, тя е имала дългогодишна връзка с Янек. Отношенията им приключили с неговото заминаване за чужбина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.