Първа версия: Открит е трупът на Янек Миланов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/parva-versiya-otkrit-e-trupat-na-yanek-milanov/39322 Crimes.bg
Първа версия: Открит е трупът на Янек Миланов

Появи се зловеща версия, че Янек Миланов е открит мъртъв

Открит е трупът на Янек Миланов, това гласи зловеща версия. Тази информация все още не е официално потвърдена. Повод за тези твърдения стана открития полуразложен труп в полето в землището на с. Ябълково в събота. Тялото все още не е идентфицирано.

Трупът е откаран за аутопсия в кюстендилската болница. Образувано досъдебно производство. Дежурният прокурор е запознат със случая.

Все още не се съобщава кой е починалият.

Вече 24 дни няма следа от Янек Миланов от Дупница. Младият мъж изчезна мистериозно. За последно той е бил забелязан в колата на бившия гард на Братя Галеви. Двамата са имали предишни конфликти.

Преди година Калпата разбрал, че в миналото Янек е бил близък с настоящата му изгора. След като научил за връзката им, гардът подложил младия мъж на невиждан тормоз.

Междувременно се появи и друга зловеща версия, според която Миланов може да е убит като наркомафиота Киро Буята. И в това престъпление е замесен Калпата. До днес трупът на Буята не е открит. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.