Оргабиха 200 000 лева от Централната обогатителна фабрика в Перник

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/orgabiha-200-000-leva-ot-centralnata-obogatitelna-fabrika-v-pernik/29237 Crimes.bg
Оргабиха 200 000 лева от Централната обогатителна фабрика в Перник

Въоръжени и маскирани мъже с автомати обраха Централната обогатителна фабрика в Перник.Сумата е предназначена за заплати на служителите на фабриката. Тримата въоръжени мъже са нахлули към 12:00 ч. в административната сграда и са заплашили служителките. Те са обезвредили четирима охранители и са ги накарали да отворят сейфа.Автомобилът с който са пристигнали - "Audi", е бил запален недалеч от фабриката, след село Бучино по пътя за София. Крадците са се прехвърлили на друг автомобил и са поели в неизвестна посока. Те са минали по старият път, тъй като движението е по-слабо.Централната обогатителна фабрика в Перник е собственост на бизнесмена Христо Ковачки. Във фабриката се обработва кюмюра, за да бъде по-калоричен и да гори по-добре. От 15:00 ч. фабриката е под полицейска обсада, но до момента от МВР не желаят да коментират случая, докато не бъде приключена оперативната работа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.