Нови разкрития за жестокото убийство в столичния квартал "Драгалевци"

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/novi-razkritiya-za-zhestokoto-ubiystvo-v-stolichniya-kvartal-dragalevci/39278 Crimes.bg
Нови разкрития за жестокото убийство в столичния квартал "Драгалевци"

Жестоко убийство е станало тази нощ в столичния квартал "Драгалевци". 

Кървавата драма се е разиграла на yлица "Захари Зограф", съобщиха от МВР, цитирани от Столица.bg, пише БЛИЦ. 

Сигналът за престъплението е бил подаден в неделя около 23:10 часа. Цяла нощ в района е имало полицейски екипи. До сутринта са правени огледи на местопрестъплението.По първоначална неофициална информация, убитият е чужденец. В основата на драмата е любовен триъгълник. Следствените действия продължават.

По-късно днес се появиха се нови разкрития за убийството, разиграло се в столичния квартал „Драгалевци“. БЛИЦ съобщава, че жертвата е мъж, чийто труп е бил открит на улица „Захари Зограф“ в столичния квартал.

По първоначална информация убитият е чужденец. Тази сутрин стана ясно, че той е гражданин с шотландски произход. Убитият живеел на семейни начала с българска гражданка, предаде БНР.

Има и заподозрян за тежкото престъпление. Бившият съпруг на жената е убил шотландския гражданин. Според източници на разследването, извършителят на убийството вече се намира извън страната. Огледите на място на престъплението и разпитите продължават.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.