Нова порция шокиращи разкрития за Емил Крумов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/nova-porciya-shokirashti-razkritiya-za-emil-krumov/34294 Crimes.bg
Нова порция шокиращи разкрития за Емил Крумов

Разследващите оповестиха нова информация за самоубилия се Емил Крумов. Вчера в сградата на ДАНС 59-годишният мъж отне живота си. Той е бил дългогодишен служител на БДЖ. През 1990 година започнал работа в системата на Български железници. Последната длъжност, която е заемал там, е"Маневрист" в Поделението на пътнически превози в столицата, съобщават от националния жп превозвач. 

Крумов редовно е преминавал успешно задължителните психотестове, пише БЛИЦ, позовавайки се на Дир.бг. През май месец 2019 година той за последно се е явил на такъв тест.

От БДЖ споделят, че медицинските му документи винаги са били изрядни. Нямат данни при беседите на Крумов с психолозите да са установени някакви проблеми, съобщават от държавния жп превозвач.

От компанията допълват, че до този момент не е търсена информация от ДАНС за покойния им вече служител. От там съобщават, че Емил Крумов е бил обект на проверка като физическо лице, а не като служител на дружеството за железопътни превози. 

Във фаталния ден перничанинът е ползвал отпуск. Причината той да посегне на живота си, остава неизвестна. Негови колеги споделят, че той винаги се е обличал с камуфлажни дрехи и никога не е криел националистическите си възгледи.

При обиск в дома му криминалистите се натъкнаха на цял боен арсенал, както и на снимката на Адолф Хитлер, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.