Николай Бареков: Бойко Борисов е замесен в убийството на Илия Павлов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/nikolay-barekov-boyko-borisov-e-zamesen-v-ubiystvoto-na-iliya-pavlov/33709 Crimes.bg
Николай Бареков: Бойко Борисов е замесен в убийството на Илия Павлов

Николай Бареков заяви, че тази седмица ще внесе доказателства за престъпленията, извършени от Бойко БорисовНиколай Бареков разкри, че скандалът между Делян Пеевски и Цветан Василев, всъщност ще доведе до слагането на края на прехода. Той допълни, че този скандал го е провокирал да отвори кутията на Пандора и да разкрие факти от криминалното минало на Бойко Борисов.Бившият премиер е недостоен за лидер на ГЕРБ, категоричен е Николай Бареков. Той заяви, че ако Бойко Борисос беше създал политическо сдружение на мафиотите или Държавна сигурност, единствено тогава би бил честен към избирателите си.Николай Бареков ще подаде сигнал в прокуратуратаСпоред Николай Бареков, Бойко Борисов е започнал да действа много преди свалянето на комунизма и той е бил политически проект още преди свалянето на Тодор Живков. Евродепутатът заяви, че герберът е участвал в организацията и подготовката на убийствата на десетки знакови фигури от ъндърграунда у нас.Той заяви, че още тази седмица иска да запознае Сотир Цацаров с доказтелствения материал, с които разполага за доказването на съучастничеството на Бойко Борисов в извършването на десетки убийства. Николай Бареков заяви, че доказателствата, с които разполага, са оригинални архиви на МВР и ДС за извършените от Бойко Борсов престъпления.Председателят на ББЦ е категоричен, че лидерът на ГЕРБ е участвал в организирането на убийството на Илия Павлов. Той допълни, че има доказателства за това, което казва и много скоро Бойко Борисов ще бъде разобличен, пише ПИК. The post Николай Бареков: Бойко Борисов е замесен в убийството на Илия Павлов appeared first on Разкрития.ком.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.