Невиждан екшън във Враца: Собственик на заведение заключи принудително група ученици

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/nevizhdan-ekshan-vav-vraca-sobstvenik-na-zavedenie-zaklyuchi-prinuditelno-grupa-uchenici/39462 Crimes.bg
Невиждан екшън във Враца: Собственик на заведение заключи принудително група ученици

Невиждан екшън се разигра във Враца

Невиждан екшън се разигра в заведение във Враца.

Децата от града твърдят, че са били задържани принудително от собственик на заведение. Причината е счупени маси.

Родители на децата потърсиха сметка от управителя на заведението и се стигна до напрежение, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на Dnes.bg.

Около 15 деца решили да се съберат в заведението преди първия учебен ден.

Учениците решили да преместят две от масите, но при местенето, те се счупили.

"Управителят на заведението дойде по нас, почна да вика, да ни обижда, нарече момичетата с обидни думи. Застана на стълбите и не ни даваше да излизаме. Каза ни, че ако до половин час не му дадем пари за масите, ще се разправя с всеки един от нас по отделно", споделя ученикът Александър.

Светослав Цветанов - собственикът на заведението отрича тези твърдения. Той допълва, че е казал на децата си да извикат родителите си и да заплатят щетите. 

"Мисля, че така е редно", коментира Цветанов.

Щетите са заплатени от родителите на едно от децата и сумата ще му възстановена от останалите родители.

Родителят, което е поел щетите, се е отказал от претенциите си при появата на екипа на Bulgaria ON AIR. По случая не е образувана проверка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.