Наркобосът Атанас Георгиев разширява бизнеса си благодарение на ситуацията в страната

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/narkobosat-atanas-georgiev-razshiryava-biznesa-si-blagodarenie-na-situaciyata-v-stranata/39358 Crimes.bg
Наркобосът Атанас Георгиев разширява бизнеса си благодарение на ситуацията в страната

Скандални разкрития за осъдения наркобос Атанас Георгиев - Гаргата

Наркобосът Атанас Георгиев-Гаргата, който е с присъда, използва нестабилната ситуация в държавата, за да развива престъпния си бизнес и в столицата. 

 

БЛИЦ научи от свои източници в оперативните служби, че той вече прави опити да завзема нови територии.

 

Гаргата бе признат за виновен по обвинение разпространение на забранени вещества в няколко големи български града. Присъдата му все още не е влязла в сила и той се възползва от това, опитвайки се да завзема нови територии.

 

Източници в МВР разкриват, че към бандата на Гаргата са се присъединили и Пифовете. Последните се занимават с лихварство.

 

В столичните районни управления през последните месеци зачестяват сигналите за пребити млади хора, на които Пифовете са дали кредити срещу огромни лихви.

 

Жертвите им били причаквани пред домовете си и жестоко пребивани от хората на лихварите.

 

Посегателствата върху автомобилите на длъжниците са честа практика.

 

Източници на МВР разкриват, че Гаргата се опитва да привлече Пифовете в бизнеса си.

 

С цел допълнително нагнетяване на ситуацията в държавата, хора от силовите структури изпращали яки мъжаги с черни дрехи и на протестите срещу правителството и Иван Гешев, който си постави за цел да ликвидира бизнеса с разпространение на наркотици.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.