Наглост: Вижте какво поиска убиецът на Милен Цветков

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/naglost-vizhte-kakvo-poiska-ubiecat-na-milen-cvetkov/38991 Crimes.bg
Наглост: Вижте какво поиска убиецът на Милен Цветков

Убиецът на Милен Цветков изнагля

Кристиан Николов - убиецът на Милен Цветков, изнагля в съда. В хода на делото стана ясно, че той е депозирал молба до Софийския градски съд за освобождаването му от ареста, където се намира от Великден.

В сряда съдът ще вземе решение и тогава ще стане ясно дали молбата му ще бъде удовлетворена, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Стандарт".

Убиецът на Милен Цветков настоява да бъде освободен, тъй като след продължителния му престой в ареста е намаляла опасността да извърши ново престъпление.

Той изтъква, че всички свидетели вече са разпитани и остават изготвянето на единствено на заключения от експертизи, на които той не може да повлияе.

Част от пешеходците, които едва не пострадаха при катастрофата, вече са открити от полицията и предстои да бъдат разпитани.

Припомняме, че Милен Цветков загуби живота си навръх Великден - 19 април.

Кристиан Николов се вряза в колата му на червен светофар. Малко след инцидента стана ясно, че Кристиан Николов е седнал на волана на мощния джип след употреба на дрога.

Пробите от кръвните му изследвания установиха и вида на употребените наркотици - марихуана, кокаин, амфетамини и лексотан.

Заради липсата на спирачен път и употребата на опиати Николов се сдоби с обвинение за умишлено убийство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.