Митьо Очите е бесен на адвоката си, заради него му спряха лечението

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/mityo-ochite-e-besen-na-advokata-si-zaradi-nego-mu-spryaha-lechenieto/27603 Crimes.bg
Митьо Очите е бесен на адвоката си, заради него му спряха лечението

Обвиненият за наркобос Митьо Очите е ядосан на адвокати, заради които СГС отказа да го пусне, за да се лекува. Той е под домашен арест още от миналата година, като му е поставена електронна гривна за проследяване а крака.


Съдия Георгиева е постановила отказ на молбата да бъде пуснат да се лекува, защото дори не е било цитирано името на медицинския център, в който е трябвало да отиде. Това според нея е бележка, издадена не по надлежен ред и е достатъчно основание да бъде отказана молбата.


Според близки на соченият за наркобос – той бил бесен за некомпетентността на юристите, които допуснали такава дребна грешка. Запознати твърдят, че в момента той изчаква да минат изборите и тогава ще входира нова молба да бъде освободен за лечение от домашния арест.


Димитър Желязков, известен в престъпния свят с прозвището Митьо Очите бе арестуван през 2018-та година, като тогава гръмна скандал, защото бе заловен в компанията на високопоставен български политик. Желязков е обвинен, че е организирал и ръководил престъпна банда на територията на Бургас, Несебър, Слънчев бряг и Ямбол. Според обвинението групата се занимавала с изнудване, заплахи, палежи и търговия с наркотици.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.